Lillelam salg. Lillelam nettbutikk

Salg

Lillelam salg

Varme og myke barneklær i 100% merinoull Lillelam er en norsk merkevare med barneklær i ull fra prematur til 6 år. Det er denne ullen som gir klærne den fantastiske mykheten og unike slitestyrken. Dette norske merket kler på barna dine i flott design, i ren og naturlig ull. Da kan det være en lur idé å kjøpe gavene dine allerede nå på zalando. Her finner du både sommer-, høst- og vinterklær til barn på salg. Du kan spare mye på å gjøre dine innkjøp på salg.

Next

Småfanalytics.symanto.net

Lillelam salg

Det er altså store muligheter for å gjøre et skikkelig kupp, og alt du trenger å gjøre er å klikke varene hjem til deg. Det er tross alt snakk om barneklær i ekstremt god kvalitet, så det ville være synd hvis man ikke kunne gjenkjenne merket. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg best mulig brukeropplevelse. Dette er norsk kvalitet, og bør være noe barna får lov til å nyte godt av. Det er også en annen fordel ved å la fargene gå igjen år etter år, nemlig at det også gir kundene muligheten til å gjenkjøpe eventuelle favoritter som alltid vil passe sammen. Dessuten skal distribusjonssystemet være enkelt og kunne dekke hele Skandinavia.

Next

Salg

Lillelam salg

Lillelam ble startet av to småbarnsmødre med et felles problem: Det var nesten umulig å finne klær i rent ull til barna som var funksjonelle, som ikke klødde og som hadde et flott design. Det gjelder ikke kun rene og flotte linjer, men også fargene. . For å oppnå dette, legges det vekt på høy produksjonskvalitet og godt design. Lillelam har etterhvert hatt en del kolleksjoner, og det er tydelig å se at størstedelen av fargespekteret gjentas i kolleksjonene fra år til år. Våre plagg er varme, myke og kløfrie. Lillelam er nå kjent for sitt enkle og klassiske uttrykk i designet, og med broderi og innslag av mønstre, forsterker de avstanden til masseprodusert industri.

Next

lillelam ull kløfri og myk

Lillelam salg

Vi har et stort utvalg av klær, sko og annet utstyr til barn på tilbud, du kan dermed spare ganske mye penger ved å gjøre handelen nå. Informasjon lagres i nettleseren din og utfører funksjoner som å gjenkjenne deg når du går tilbake til nettsiden, og hjelper oss med å forstå hvilke deler av nettstedet du synes er mest interessant og nyttig. Fremtiden Målet med Lillelam er å skape et unikt norsk merke innenfor barneklær. Barn er svært aktive og vokser fort, det kan derfor være nødvendig med en relativ hyppig utbytting eller oppdatering av garderoben. Eller kanskje behøver de nytt sportsutstyr? Kjøp klær, sko og annet utstyr til barn på salg hos zalando.

Next

Småfanalytics.symanto.net

Lillelam salg

Vi har for eksempel salg på T-skjorter med trykk, sko, luer og hatter, bukser, jakker og mye mer. Det gjør at klærne ikke klør, nupper eller krymper i vask. Selv om designet fremstår som litt retro, så er det rene og naturlige ullmaterialet basert på den nyeste teknologiske utviklingen. Kanskje barna dine trenger nye klær eller sko til skolestart? Designet er et av de bærende elementene i alle kolleksjonene til Lillelam. Ved å gjøre dette kan du risikere å deaktivere viktige funksjoner som gjør at du vil få en dårlig opplevelse av nettstedet. Løsningen ble å lage deres egen kolleksjon, utviklet i nært samarbeid med norske designere og produsert i 100% merinoull. Dette er med til å gjøre merkevaren mer gjenkjennelig, og dermed lettere å skille ut fra mengden.

Next

Shop Lillelam at Mall of Norway

Lillelam salg

Anvendelige klær i ull til travle småbarnsforeldre. Vi garanterer rask og trygg levering fra vår nettbutikk. Designet er viktig For at Lillelam skal nå sine mål, så er det viktig at det fokuseres på design, og ikke kun kvalitet. Vi har salgsvarer fra mange ulike merker. Designet er enkelt og klassisk i formen, men har også broderier og mønstre fra tidligere og rikere håndverksepoker.

Next

Shop Lillelam at Mall of Norway

Lillelam salg

Vårt mål er å holde alle barn varme og komfortable i ullklær laget med kjærlighet og omtanke, som er produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte. De to tingene skal gjerne gå hånd i hånd, og er noe de til nå har lykkes godt med. Ta turen innom nettbutikken zalando. Fargene er nemlig nøye utvalgt og utarbeidet i samarbeid med italienske garnleverandører. Lillelam garanterer den beste kvaliteten av Merinoull.

Next